StressFactor | Een festival op jouw school?
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Een festival op jouw school?

Organiseer een festival op school!

Voel jij het ook al kriebelen om jouw school om te toveren tot een echt festivalterrein? Vul dan hieronder jouw gegevens in en we sturen je meteen alle info door. Zo kan je meteen aan de slag en dan zien we elkaar misschien binnenkort wel op jouw school!

Inschrijven kan vanaf 17 juni 2020 tot en met 18 oktober 2020.

Schrijf je school hier in voor StressFactor LIVE 2021 en ontvang direct meer informatie! (Dit is nog geen definitieve inschrijving)

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )

WAT IS STRESSFACTOR LIVE?

StressFactor LIVE geeft ieder jaar 15 tot 20 scholen in Vlaanderen de kans om een festival op de speelplaats te (leren) organiseren. Wij zorgen voor een echte mainstage, (inter)nationale artiesten en randanimatie. Een team van leerlingen en leerkrachten staan in voor de eet- en drankstandjes, onthaal van de artiesten, inkleding van de backstage, bewegwijzering enzovoort. Ze worden ten alle tijden begeleid door ons team van professionals.

Stressfactor

WELKE ARTIESTEN KOMEN ER?

Ieder jaar nemen wij meer dan 15 artiesten mee met onze festivaltour. Daarvan zullen er 3 artiesten op julie school optreden. Jebroer, Lil Kleine, Regi, Kraantje Pappie, Mark With a K, 5napback, Yellow Claw, en vele andere stonden al op de speelplaats van een Vlaamse school.

Ontdek hier onze line-up!
StressFactor

KAN STRESSFACTOR GEBRUIKT WORDEN TIJDENS DE LESSEN?

Het organiseren van een festival vergt natuurlijk heel wat inzet van het organiserende team van leerlingen en leerkrachten, maar kan perfect verwerkt worden in de lessen economie, muziek, voeding/verzorging, ...

Insta

HOEVEEL KOST STRESSFACTOR LIVE?

We vragen 11euro per leerling voor de organisatie van StressFactor LIVE. Met een maximumfactuur bij 1.100 leerlingen. Heeft uw school dus bijvoorbeeld 2.200 leerlingen, zal de prijs per leerling dalen naar 5,5 euro per leerling. Het minimum aantal leerlingen voor het organiseren van StressFactor LIVE is 550 leerlingen. (550x11euro per leerling = 6.050 euro)

Tijdens het festival zal er natuurlijk eten en drinken verkocht worden, dit is volledig in handen van het organiserende schoolteam. De winst hiervan gaat dus integraal naar de school. Zo slagen de meeste scholen er al in om hun festival terug te verdienen. Andere scholen organiseren een tombola of wafelverkoop zodat het festival uiteindelijk gratis is voor alle leerlingen.

60854441
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!