StressFactor | Balaton Sound lost 40 nieuwe namen!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Balaton Sound lost 40 nieuwe namen!

Ga jij deze zomer naar een buitenlands festival?

Balaton Sound voegt meer dan 40 nieuwe namen toe aan het affiche voor deze zomer. Onder meer Charlotte de Witte, Tiësto, Adam Beyer, Carl Cox, ARTBAT en Joris Voorn zijn toegevoegd aan de line-up. Eerder werden al Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell en Armin van Buuren als headliners bekendgemaakt. Het vierdaagse Hongaarse festival aan het Balatonmeer vindt dit jaar plaats van 28 juni tot en met 1 juli.

Laatste headliner bekend

Met de komst van Tiësto is ook de vierde headliner voor Balaton Sound bekend. Hij zal naast Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Hardwell op de Main Stage van Balaton Sound staan. Op het grootste podium van Balaton Sound maken ook Blasterjaxx, Regard, Goodboys en Yves V hun opwachting.

Tiesti

Tickets en de Balaton Sound Bus

Voor de volledige festivalervaring zijn er 4-Day Passes te koop voor €219,-. Daarnaast zijn er 3-Day Passes en dagkaarten beschikbaar. Met de Balaton Sound Bus reis je direct vanuit de Benelux naar het Hongaarse festival. Tickets en busreizen zijn hier te koop!
Koop hier je tickets

Charlotte de Witte

Ook Charlotte de Witte keert terug naar het Hongaarse festival. In 2018 stond de Belgische techno gigant hier voor het eerst en dit jaar reist ze opnieuw af naar het zonnige festivalstrand. Naast de Gentse dj staat onder meer de Britse grootheid Carl Cox met zijn acid house. Ook het Oekraïense duo ARTBAT maakt hun opwachting, net als techno-dj's Adam Beyer uit Zweden en Joseph Capriati uit Italië. Vanuit Nederland staan hier onder meer Joris Voorn, Tinlicker en Satori.

Charlotte
Schermafbeelding
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!