StressFactor | Cristian D is de eerste headliner van StressFactor 2023!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Cristian D is de eerste headliner van StressFactor 2023!

Viraal in België en Nederland op 17-jarige leeftijd!

Het is weer zover! Tot en met 30 september kan jij je school inschrijven voor StressFactor LIVE. Dit jaar zal niemand minder dan Cristian D, de Vlaamse speelplaatsen onveilig komen maken!

Schrijf je school snel in en wie weet zing jij binnenkort 'Amsterdam' en '1234' uit volle borst mee op de speelplaats van jouw school!

Cristian D

Cristian D bestormde afgelopen zomer de Belgische en Nederlandse muziekwereld met zijn hits 'Le Bled', 'Amsterdam' en later ook '1234'. Met Amsterdam raakte hij zelfs tot op #1 in de hitlijsten. Als 18-jarige komt hij met al een pak ervaring op jullie speelplaats optreden! Wie kan er trouwens zeggen dat er op zo een jonge leeftijd al een documentaire van zijn leven gemaakt wordt?

Brown

Manuals

MNM Start To DJ winnaar Manuals begon zijn muzikale carrière als een getalenteerde dance muziek producer. Hij kreeg internationale aandacht na het winnen van de STMPD RCRDS remix competitie op Dancefair 2019. Zijn debuutsingle op Spotify haalde meteen meer dan 800.000 Spotify streams.

Manuals kreeg zijn wekelijkse radioshow op de nationale radio "MNM" wat leidde tot een grote populariteitsboost in België waardoor hij de kans kreeg om veel optredens te doen in België & het buitenland! Bijvoorbeeld: Voorprogramma Dimitri Vegas & Like Mike (NL), Flowtrack (FR), Duplex Club (CZ), Sandance (SP), Albufissa (POR), Tomorrowland (BE), Versuz (BE) & Nog veel meer!

Brown

Lennert Wolfs

Lennert Wolfs is een hyperactieve DJ fenomeen. Hij kan zoveel genres muziek door elkaar mixen dat zelfs DJ Snake, Don Diablo en Dimitri Vegas & Like Mike hem supporten! Daardoor mocht hij al optreden op ondermeer Tomorrowland, Tomorrowland Winter, Hype O Dream en Ostend Beach. En dat allemaal voor de leeftijd van 20 jaar!

Met zijn unieke technische skills werd hij één van de Pioneer DJ's official ambassadors. De toekomst is hier!

Brown
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!