StressFactor | Drake in januari naar het Sportpaleis?
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Drake in januari naar het Sportpaleis?

Don't Unpack Tour?

Tele Ticket Service heeft misschien wel de komst van Drake onbewust aangekondigd. Drake stond in 2017 al 2 keer met zijn 'Boy Meets World Tour' in het Sportpaleis. We waren benieuwd of hij dit jaar opnieuw naar België zou afzakken en gingen op zoek naar hints voor een mogelijke terugkeer naar België. We vonden zomaar een link waarin zowel de datum als de naam van de tour verwerkt zit. Check onze hints hieronder en oordeel zelf of hij effectief op 31 januari in het Sportpaleis zal staan voor zijn nieuwe Europese Don't Unpack Tour!

1 Omdat zijn eigen DJ het zegt

Drake speelde eind november de laatste show van zijn Amerikaanse tour samen met Migos. Zijn persoonlijke DJ Spade (Spademuzik op Instragram), kondigde op zijn Instagram story aan dat er meer shows in Europa aankomen in 2019.

Schermafbeelding

2 Omdat Tele Ticket Service het zegt

Als je in Google op zoek gaat naar de evenementen van het Sportpaleis krijg je een overzicht van de geplande evenementen. Wat opvalt is dat we, tussen alle evenementen die al aangekondigd zijn, ook Drake kunnen terugvinden! Say what?? Als je dan doorklikt zie je dat die bron komt van teleticketservice.com en laat dat nu net één van de grootste ticketverkopers in België zijn.

Schermafbeelding
Schermafbeelding

3 Omdat de link het verklapt

Als je op de bron klikt van de vorige foto kom je uit op een pagina die niet gevonden kan worden door de website van Tele Ticket Service. Als je kijkt naar de URL bovenaan, dan zie je (www.teleticketservice.com/en/tickets/2018-2019/drake-dont-unpack-tour) staan. Wat ons nog meer doet geloven dat er een 'Don't Unpack' Tour van Drake zit aan te komen!

Schermafbeelding

4 Omdat hij pas een nieuw album heeft

Zijn album Scorpion kwam uit op 28 juni, dat was net voor de festivalzomer en dus ook niet op tijd voor de Europese festivals. Drake speelde in het najaar dan een Amerikaanse tour, die op 18 november afliep. Een logische stap is dan ook een Europees vervolg natuurlijk! En hij hoeft zijn koffers niet uit te pakken als we de naam van de tour mogen geloven 😅.

Drake

5 Omdat hij het Sportpaleis uitverkoopt in 40 minuten

Je zou zeggen dat het wel heel laat is om Drake pas aan te kondigen in december. Zelfs artiesten die in maart in het Sportpaleis spelen zijn al lang aangekondigd. De organisatie hoeft natuurlijk niet bang te zijn om met een lege zaal achter te blijven. Toen Drake in 2017 langs het Sportpaleis passeerde, verkocht hij de show in slechts 40 minuten (!) uit! Toen besliste het Sportpaleis om een tweede show aan te bieden.

Boy Meets World Tour 2017
Drake
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!