StressFactor | Leukste gratis festivals
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Leukste gratis festivals

oeps, iets te veel online geshopt...

Whaaaa! De leukste tijd van het jaar komt eraan: het festivalseizoen! Je kijkt hier ongetwijfeld al maanden naar uit, maar als puntje bij paaltje komt, besef je ineens dat je één inieminie detail over het hoofd hebt gezien… Je bent blut 😥.

Gelukkig zijn er tal van coole, gratis festivals! Wij verzamelden de leukste en geven ze je hieronder even mee:


Maanrock

Zonder twijfel dé klepper op het vlak van gratis festivals! Het festival lokt jaar na jaar grote namen. Zo stonden vorig jaar niemand minder dan Stan Van Samang, Basement Jaxx, Equal Idiots, Murdock en DJ Faisal op het podium.

Mechelen? Here we come! 24 t.e.m. 26 augustus zeker vrijhouden in je agenda!

Maanrock2

Sfinks mixed

Op dit festival zie je artiesten van over de hele wereld, maar ook van dichter bij huis. Zo komen dit jaar o.a. Boef en Soufiane Eddyiani naar Sfinks mixed! Naast de muziek, is er ook een werelds marktje en zijn er tal van lekkere, exotische eetkraampjes.

Zie jij een portie wereldmuziek wel zitten? Afzakken naar Boechout op 27 t.e.m. 30 juli is de boodschap

Boef

Grensrock

Dit tweedaagse, gratis festival in Menen bestond vorig jaar maar liefst 30 jaar. Namen als Admiral Freebee, The Subs en Ertebrekers sierden toen de affiche. Dit jaar zijn er voorlopig nog geen namen bekend… Spannend!

Dit festival vindt plaats op 29 en 30 juni, in Menen.

Grensrock

Genk on stage

Dit festival ligt verspreid over verschillende podia in Genk, in het hartje van Limburg. Vorig jaar kon je o.a. Arsenal, Novastar, Admiral Freebee en Racoon aan het werk zien. Dit jaar is er nog maar één bevestigde artiest, maar wel één om U tegen te zeggen: onze Belgische trots Clouseau!

Genk on stage vindt dit jaar plaats op 22 t.e.m. 24 juni. Fingers crossed dat de examens dan al voorbij zijn!

Clouseau
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!