StressFactor | Pukkelpop maakt bijna volledige line-up bekend!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Pukkelpop maakt bijna volledige line-up bekend!

Arctic Monkeys, Charlotte De Witte, Bring Me The Horizon, Sean Paul, Oscar & The Wolf en meer!

Pukkelpop heeft zonet 90% van de volledige line-up bekend gemaakt voor de komende editie. Tijdens een livestream event werden 196 namen met graffiti op de muur geschreven op de brug in Kiewit, Hasselt.

Donderdag 18 augustus

BOITParty met Omdat het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Used, Stikstof, Amber Broos, The Boilerboys,...

Omdat

Vrijdag 19 augustus

Twaalf jaar na hun eerste doortocht op Pukkelpop komt Slipknot hun gloednieuwe 7de album voorstellen. Ook de iconische hiphoppers van Cypress Hill zijn, 30 jaar na hun debuut, op pad met een nieuwe plaat. Goose komt het kot afbreken, dj- en producersduo Camelphat tekent eveneens present. Ook op het appel de muzikale duivel-doet-al James Blake, de drum-‘n-bass/breakbeat-formatie Pendulum (live), de Britse MC Skepta, de Amerikaanse rapper/producer Young Thug, Noisia met hun allerlaatste dj-set op Belgische bodem, onze nationale trots Soulwax, de engelenzang van Tamino, de Australische band Rüfüs Du Sol, de alternatieve pop van Ashnikko en de eigengereide wereldklasse van Selah Sue

Volledige line-up vrijdag
Slipknot

Zaterdag 20 augustus

Op zaterdag 20 augustus vat de wei van Kiewit ongetwijfeld spontaan vuur door Techno Queen Charlotte de Witte en het immer spectaculaire Tame Impala. Verder wordt het vintage Pukkelpopmoshen met Limp Bizkit, er is Dave, de rappende storyteller uit de UK, het legendarische Britse elektroduo Underworld, eclectische neo-soulfunk van Jungle, aanstekelijke partyanimalitis van Sean Paul, elektronische indie psychedelica à la Caribou, de heerlijke techno powerhouse van Nina Kraviz, Europa's meest gevraagde techno-artieste Paula Temple, partyhiphop met The Opposites, de crooner met de eeuwige smile George Ezra, de Noorse singer-songwriter AURORA, het internetfenomeen Marc Rebillet en de nu al iconische Britse rapper Little Simz.

Volledige line-up Zaterdag
Charlotte

Zondag 21 augustus

Op zondag 21 augustus maakt de Main Stage zich op voor de langverwachte Arctic Monkeys, het wordt hun derde passage op Pukkelpop, de metal-titanen van Bring Me The Horizon en de electropop de luxe van Oscar and the Wolf. Ook te spotten in de backstage: Glass Animals, inmiddels wereldberoemd dankzij hun TikTok-hit Heat Waves, WILLOW, poppunkprinses en dochter van Will Smith, Omaha indierock van Bright Eyes, de Britse artiest/producer Tom Misch, H.E.R., drie letters die geen uitleg behoeven, Jack Harlow, de rauwe rapper vol ouderwetse toewijding, 7de (!) doorgang voor de Duitse electro/techno producer en dj Boys Noize, technosuperheld Enrico Sangiuliano, topper van de Britse dansmuziek Four Tet, Kölsch, een Deense barrage vol beats, de Britse rapper songwriter Central Cee en de Australische psychedelische wervelwind van King Gizzard & The Lizard Wizard.

Volledige line-up zondag
Arctic
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!