StressFactor | DJ Contest: Ga jij deze zomer als dj naar Balaton Sound of Lloret de Mar?
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

DJ Contest: Ga jij deze zomer als dj naar Balaton Sound of Lloret de Mar?

Op zoek naar een nieuwe generatie dj's!

Droom jij van een DJ-carière zoals Regi, Lost Frequencies of zelfs Dimitri Vegas & Like Mike ? We geven in totaal 44 dj’s de kans om tijdens StressFactor LIVE op hun eigen school een set van 20 minuten te spelen op de Summer Bash DJ-stage. Op iedere school mogen dus 2 school DJ’s plaatjes draaien!

Zit je niet meer op school maar wil je nog steeds je DJ-droom waarmaken? 15 dj’s tussen 16 en 25 jaar strijden op een unieke locatie voor een dj spot op Balaton Sound in Hongarije! Je hoort het goed, één gelukkige DJ zal deze zomer de line-up delen met Dimitri Vegas & Like Mike ;)

1. SummerBash DJ in LLoret de Mar

Ja hoor, je leest het goed! één van de winnaars van de DJ-contest mag met Summer Bash mee om te draaien in de zotste clubs van Lloret de Mar zoals Tropics en Moëf Gaga. Samen met tal van andere feestvierders ga je deze zomer met de bus mee vanuit België richting de Spaanse feeststad waar je een verblijf van 4 dagen cadeau krijgt. Voel je als een echte ster in het 'party mekka' van Spanje en beleef een waanzinnige tijd waarbij je honderden jongeren mag entertainen met jouw beats. 🎶

Het vertrek is voorzien op vrijdag, met zaterdag als aankomst in Lloret de Mar. Vertrekken doe je op dinsdag met aankomst in België op woensdag. 🚍

OPGELET: enkel voor dj's op StressFactor LIVE scholen (www.stressfactor.be/kalender)

Schrijf je hier in voor de DJ contest!
2022

2. Tomorrowland Academy Bootcamp

In de periode van 10 tot 14 juli 2023 zal 1 jonge dj tussen 12 en 16 jaar, 5 halve dagen begeleid worden door een professionele DJ tijdens een week vol met workshops. Beatmatching, phasematching, EQ-ing, loops, hotcues en rekordbox zullen na deze boeiende week helemaal niet meer vreemd in de oren klinken. De week zal eindigen met een live show in Tomorrowland Style! Meer info over de bootcamp kan je hier terugvinden.

OPGELET: enkel voor dj's op StressFactor LIVE scholen (www.stressfactor.be/kalender)

Schrijf je hier in voor de DJ contest!
220714

3. Sunrise Festival

Tijdens het weekend van 23, 24 en 25 juni 2023 vindt Sunrise Festival opnieuw plaats op de Lilse Bergen en de organisatie zorgt voor een unieke kans! Samen met stagehost Hyped Events biedt Sunrise Festival een plaatsje aan op de line-up tussen een hele hoop bekende artiesten!

Meer info over Sunrise Festival vind je op www.sunrisefestival.be

OPGELET: enkel voor dj's op StressFactor LIVE scholen (www.stressfactor.be/kalender)

Schrijf je hier in voor de DJ contest!
5Bc31161

4. Balaton Sound Festival, Hongarije

We zijn nog niet klaar! Balaton Sound is een van de grootste elektronische festivals van Europa en jaarlijks zijn hier de beste dance, house en techno acts te vinden. En jij kan als DJ een plaatsje op de line-up bemachtigen! Je krijgt een plekje op de line-up, de busreis (vanuit België), toegang tot het festival en camping gratis. Ben jij tussen 16 en 25 jaar oud? Dan kan jij je inschrijven voor deze DJ contest!

Balaton Sound vindt plaats van 28 juni tot en met 1 juli 2023 aan het Balatonmeer in Hongarije. De perfecte manier om je vakantie met een festival te combineren; terwijl jij met je voeten in het zand en in het zonnetje staat zie je beste artiesten. Dit jaar staan onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell en Armin van Buuren op de line up en binnenkort worden er nog meer namen bekend gemaakt.

Meer info over Balaton Sound festival vind je op www.balatonsound.com/nl/

Schrijf je hier in voor de DJ contest!
Mm

Draai jij straks zelf op StressFactor LIVE?

Op elke school mogen 2 leerlingen een set van 20 minuten draaien op de Summer Bash DJ Stage!
Schrijf je nu in!

Wat verwachten wij van onze toekomstige dj?

  • TALENT! Upload een set van zo'n 20 minuten lang met tracklist. Alle genres zijn meer dan welkom! Je gebruikt creatieve twists, leuke songs en veel variatie. Laat zien wat je in jouw mars hebt!
Ik schrijf me in!
Whatsapp

OPGELET! Inschrijven kan van maandag 16 januari 2023 tot en met vrijdag 27 januari 2023.

Ben jij een gemotiveerde, jonge dj tussen 12 en 25 jaar?
Schrijf je hier in!
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!