StressFactor | Waarom gaan er zoveel Belgen naar Balaton Sound?
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Waarom gaan er zoveel Belgen naar Balaton Sound?

BELGATON SOUND!

Dankzij organisaties als Journey Of Sound, Tagmag en Festival.Travel zakken er ieder jaar duizenden Belgische jongeren af naar het bekende Balatonmeer in Hongarije. Dit jaar dragen wij met StressFactor LIVE ons steentje bij en trekken we met onze influencers mee naar Balaton Sound.

1. JOURNEY OF SOUND

Journey Of Sound zorgt ervoor dat elk jaar meer dan 1.000 Belgen kunnen genieten van de geweldigste trip van hun leven. Wil je voor het festival op ontdekkingstocht in party city n°1 van Europa, Boedapest? Reis dan mee met de magische roadtrip van Journey Of Sound met een legendarische all-in Boat Party, ruïn bar party en culinaire specialiteiten. Boek jouw Full Story van 30 juni tem. 8 juli 2019!

Boek hier je eigen trip!
Journey

2. TAGMAG

What happens op Balaton, stays op Balaton? Niet als Tagmag mee gaat natuurlijk. Tagmag komt met hun gezichten (zoals Jamie-Lee Six) Belgische festivalgangers interviewen. Gegarandeerd viral video's die nog meer Belgen motiveren om naar Balaton te trekken.

Tagmag

3. BELGISCHE CAMPING

Omdat er zoveel Belgen naar Balaton trekken, is er een speciale camping voorzien waar alleen Belgen welkom zijn. Als je via Journey Of Sound je trip boekt, krijg je er iedere ochtend een lekker ontbijtje en kan je in alle luxe genieten van de camping.

Belgian

4. BELGISCHE LINE-UP

Er staan maar liefst 35 Belgische DJ's op de line-up van Balaton Sound geprogrammeerd. Onze eigen 5NAPBACK, Foncky Time, Double-U en MC Pyro zullen er voor een heus Belgisch feestje zorgen. Ben je zelf DJ dan maak je nog tot 10 juni kans om zelf op het podium te staan!

Schrijf je in voor de DJ-contest
Balaaton

5. BELGISCHE BOAT PARTIES

Omdat de Belgen niet alleen op het land zouden feesten, is er speciaal voor hen op 2 juli een 'Belgian Boat Party' voorzien!

Spring jij op de boot?
Reverb

6. OVERDAG ZWEMMEN, 'S AVONDS FEESTEN

Natuurlijk heeft Balaton Sound de ideale recepten om er een geweldig festival van te maken. Vandaar ook dat er zoveel Belgen iedere zomer naar toe trekken. Overdag zonnebaden aan het Balatonmeer. 's Avonds feesten met de allergrootste artiesten als The Chainsmokers, Marshmello, DJ Snake en veel meer!

Check hier de volledige line-up!
Balaton_badpakken

Organiseer een festival op school!

Zelf een festival op school?
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!