StressFactor | 6 waardige alternatieven voor Tomorrowland
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

6 waardige alternatieven voor Tomorrowland

Geen ticketje voor Tomorrowland? StressFactor to the rescue!

Alweer geen ticketje kunnen bemachtigen voor Tomorrowland? Niet getreurd! Er zijn nog zoveel leuke dancefestivals te ontdekken in België. Rouwen om Tomorrowland is bij deze voorgoed verleden tijd

Sunrise Festival

Met namen als 2 Empress, Adrenalize, Coone, Wildstyles en Dave Lambert kan je met een ticketje voor het Sunrise Festival gewoon niét missen! Tomorrow-wie?! Hier is het te doen!

Sunrise Festival vindt dit jaar plaats van 29 juni t.e.m. 1 juli op het recreatiedomein De Lilse Bergen in de provincie Antwerpen. De best mogelijke starter van de zomervakantie, als je het ons vraagt!

Meer info
Sunrise

United Festival

United Festival bijt de spits af op 27 april in Oudenaarde. Niemand minder dan Yellow Claw komt een feestje bouwen op de main stage! Ook Romeo Blanco, die onlangs een hit scoorde met Henri PFR, en Coone komen de festivalzomer inzetten op dit driedaagse festival.

Meer info
United

Hype O Dream

Vorig jaar blies Hype O Dream vijf kaarsjes uit: een gigantisch feest met o.a. Lil Kleine en Yves V & Regi & Wolfpack op de Main Stage. Voorlopig nog geen nieuws over de huidige line-up… Wij zijn alvast raaaaaazend benieuwd!

Hype O Dream vindt plaats op 14 juli in de Hippodroom van Waregem.


Meer info
Hype

Extrema Outdoor Belgium

Je bent net terug thuis van het United Festival in Oudenaarde, maar de gedachte aan wachten tot juli voor het volgende festival maakt je instant depressief… Aha! Daar komt Extrema Outdoor Belgium met dé oplossing! Dit festival vindt plaats van 18 t.e.m. 20 mei en laat tal van goede DJ’s, zoals Amelie Lens en Dave Lambert, los op het publiek. Zo blijf je gelukkig toch nog even hangen in de festivalsfeer!


Meer info
Extrema

Laundry Day

Op 1 september 2018 vindt, naar jaarlijkse gewoonte, Laundry Day plaats. Vorig jaar zorgden o.a. Brennan Heart, Korsakoff en Dave Lambert voor een stevig feestje op het podium. De line-up van dit jaar is helaas nog niet bekend… Zeker in de gaten houden dus!

Meer info
Laundryday

WECANDANCE

Bij WECANDANCE staat niet enkel de zweverige elektronische muziek centraal, ook fashionistas kunnen hier hun hartje ophalen. Elk jaar wordt er gewerkt rond een specifiek thema. Zo stond vorig jaar alles in het teken van ‘Desert Dreams’.

WECANDANCE vindt plaats op 11 en 12 augustus in Zeebrugge. Een festival waar je naar toe moet als je, net zoals bij Tomorrowland, een totaalbeleving wil!

Meer info
Wecandance
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!