StressFactor | 5NAPBACK is opnieuw van de partij op StressFactor LIVE 2020!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

5NAPBACK is opnieuw van de partij op StressFactor LIVE 2020!

Samen met Sakso en MC Pyro

Naast 5napback komen ook zijn maatjes Sakso en MC Pyro opnieuw naar StressFactor LIVE. Maar ook vaste waarde Michael Schack zal de speeplaats op zijn kop zetten met zijn zotte drumskills. The Juliets gooien het dan weer over een andere boeg en steken de grootste songs in een nieuw rockjasje.

5NAPBACK

5NAPBACK is een 24-jarige DJ uit Duffel. Na het winnen van België’s grootste dj-contest “MNM Start to DJ!” in 2016 heeft hij heel het Vlaamse land al doorkruist met zo’n 500 shows in twee jaar tijd! Zijn avonturen brachten hem op de gekste festivals zoals Tomorrowland, Summerfestival, Hype O Dream, Fantasia Festival en nog zoveel meer! Ook stond hij in Amnesia op Ibiza in het voorprogramma van twee Belgen die de meeste van ons wel kennen, namelijk: Dimitri Vegas & Like Mike!

5NAPBACK

MICHAEL SCHACK

Als drummer van ondermeer Netsky en Milk Inc. betrad Michael Schack al menig internationale festivalpodia, concertzalen en muziek events. Zijn groeiende populariteit op de sociale media heeft geleid tot zijn nieuwe solo-concept #SMASHUP. Met dit concept brengt Michael Schack live een unieke, energieke en entertainende show. De door hem zelf bedachte, live getriggerde mash up mixes & gespeelde beats zorgen voor een actueel hippe Smashup set.

Michael

THE JULIETS

Deze hippe rockstars breken het kot af met hun mix van bekende singalongs uit een ongezond breed gamma aan muziekstijlen: van ware rock anthems tot ballades van Bieber, van hakken op Kind Van De Duivel tot shaken op Bruno Mars.Alles wordt geserveerd met een pittig rocksausje.Smakelijk! Met pyromanen Aurélie Van Rompay (The Voice) en Jos De Roeck (ex-Set Things Right) vooraan, steekt de band het podium in brand.

Juliets

SAKSO

Net als MC Pyro een maatje van 5napback. Naast zijn saksofoon heeft Sakso nog 1 groot wapen. Met zijn gekke dansmoves krijgt hij iedereen op de speelplaats aan het dansen!

Sakso

MC Pyro

Net als Sakso een maatje van 5napback. Niet te onderschatten die rol van MC! Naast rondspringen op het podium, polonaises dansen met Sakso en moshpits dirigeren in het publiek heeft deze MC een opzwepende stem waardoor je niet lang stil kan zitten!

Mc
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!