StressFactor | Nog meer kanshebbers voor Pukkelpop!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Nog meer kanshebbers voor Pukkelpop!

Dankzij FM4 Frequency Festival

FM4 Frequency Festival is het Oostenrijkse broertje van Pukkelpop. Gisteren maakte ze de volgende artiesten bekend: G-Eazy, Charli XCX, Swedish House Mafia ...
Ieder jaar heeft Pukkelpop heel wat dezelfde namen op de affiche staan. In 2019 zal dat hopelijk niet anders zijn!

Check hieronder snel welke artiesten we graag ook op Pukkelpop 2019 terug zien!

1. G-EAZY

G-Eazy (zijn volledige naam is Gerard Earl Gillum) is een Amerikaanse Rapper die met zijn laatste hit 'Him & I' samen met Halsey de hitlijsten veroverde. Hij stond nog nooit op Pukkelpop. Dankzij de aankondiging van FM4 Frequency is er een kans dat hij er dit jaar wel zal bij zijn.

Tour G-Eazy
G
Fm4

2. CHARLI XCX

De 26-jarige Britse zangeres staat ook op datzelfde FM4 Frequency festival. Na haar hits als 'Break the Rules' en 'Boom Clap' zou het heel raar zijn als we haar niet op Pukkelpop zouden zien verschijnen. De laatste passage van Charli XCX op Pukkelpop was in 2015!

Charli XCX
Charli

3. MARTIN GARRIX

Martin Garrix passeert op vrijdag 9 augustus op het Sziget Festival in Boedapest. Dat is dus een dikke week voor Pukkelpop! Heeft Pukkelpop hiermee een afsluiter van de Main Stage te pakken?

Martin Garrix op Sziget Festival
Martin

4. SWEDISH HOUSE MAFIA

Misschien wel de grootste verrassing van 2018! Swedish House Mafia kondigt hun comeback aan en heeft de voorbije weken al heel wat festivaldata bekend gemaakt. Eerder werd al bekend gemaakt dat ze een headliner van Tomorrowland zullen zijn. Of ze ook op Pukkelpop kunnen headlinen is dan ook de vraag. Met hun headlinespot op FM4 Frequency lijkt die kans steeds groter te worden!

Geheimzinnige aftelklok Swedish House Mafia
Swedish

5. SALVATORE GANACCI

Wie deze Dj nog niet kent heeft in 2018 niet zo goed opgelet. Vorige zomer kwam hij in de spotlight te staan met zijn absurde danspasjes op Tomorrowland. Sindsdien wordt de Zweedse Dj voor praktisch elk EDM feestje geboekt. Op Pukkelpop zou hij ideale spot in de Dance Hall kunnen krijgen!

Salvatori Ganacci op Tomorrowland
Salvatori

6. ANNE-MARIE

Een echte publiekslieveling is die Anne-Marie, in Mei staat ze nog op het podium in de Lotto Arena. Maar het zal niet lang duren vooraleer ze weer in België zal te zien zijn. Als we de line-up van FM4 Frequency opnieuw erbij halen zien we dat ook Anne-Marie weer van de partij is. Fingers Crossed dus!

Anne-Marie in de Lotto Arena
Anne

7. RUDIMENTAL

Drum and Bass! Ook daar weet Pukkelpop ieder jaar weer in te scoren. En wie Drum and Bass zegt, denkt meteen aan Rudimental. Een stevig feestje in de Boiler?

Rudimental in de AB
Rudimental

8. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

Dimitri Vegas & Like Mike stonden nog nooit op Pukkelpop. Het feit dat zowel Swedish House Mafia als Dimitri Vegas & Like Mike op FM4 Frequency staan, doet ons vermoeden dat er minstens één van deze twee op Pukkelpop komt te staan. Onze gok gaat naar Swedish House Mafia. Maar het zou zo maar eens kunnen dat we ze allebei terugzien op Pukkelpop 2019!

Dimitri Vegas & Like Mike
Dimitri
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!