StressFactor | Stem voor je favoriete affiche vanaf woensdag 10 november 2021!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Stem voor je favoriete affiche vanaf woensdag 10 november 2021!

Welke artiest komt er naar jouw school?

Vanaf woensdag 10 november kan jij stemmen op je favoriete line-up! De stemming duurt 3 weken en eindigt op maandag 29 november om 18u. Jullie kunnen kiezen uit 3 vaste affiches met telkens 3 artiesten. Er zullen uiteindelijk 3 artiesten komen optreden op jouw school! * Stemmen kan enkel met de code die de school jullie via Smartschool zal bezorgen. Heb je nog geen code ontvangen? Dan zal die na het verlengde weekend verstuurd worden door de verantwoordelijke van de school.

Joost

De eenhoorn bestaat. En die heet Joost Klein. De Nederlander werd als EenhoornJoost bekend met filmpjes op sociale media. Maar sinds een paar jaar legt hij zich vooral toe op rappen. “Ik ben in België met vrienden voor een show op Pukkelpop 2019, let’s go” klonk het profetisch op zijn track ‘Albino’. En zo geschiede… Dit jaar komt hij opnieuw mee op StressFactor LIVE, zot toch?

Meer info
Joost

Gers Pardoel

Gers Pardoel neemt je dit schooljaar mee op zijn bagagedrager. Hij zal de speelplaats omtoveren tot een echt festivalterrein waar hij zijn grootste hits zal spelen! Gers was coach bij The Voice Kids en bracht prachtige nummers tijdens Liefde voor Muziek. Ben jij klaar om mee te zingen?

Meer info
Gers2021

Jebroer

De in Leiden opgegroeide Jebroer (Tim Kimman) is een typisch geval van een ruwe bolster, blanke pit. Als tiener was hij soms onhandelbaar, maar dankzij zijn open houding veranderde hij in ieders grote broer. Van zijn eigen broertje en zusje, maar ook van vrienden, kennissen, de straat en van jou!

Meer info
Ashes

Mark With a K & MC Chucky

De in België geboren Mark Carpentier, aka Mark with a K, is ongetwijfeld een van de grootste namen in de Belgische DJ-wereld. MarK with a K speelt op de allergrootste events! Dat hij nog lang niet klaar is met de festivals is wel duidelijk! Op StressFactor LIVE brengt hij zijn brother from another mother: MC Chucky mee.

Meer info
Markwithakmcchucky

Omdat het Kan Soundsystem & Average Rob

"In te huren voor je feestje, de viering van je eerste maandstonden of je bar mitswa." - Eva De Roo

Van virale tiktok video's maken op je slaapkamer en virale video's maken op pukkelpop tot dj-duo op de grootste festivals van Vlaanderen. Omdat Het Kan Soundsystem en Average Rob, brengen boitlife tot op de speelplaats!

Meer info
Ohk

5napback

In julie 2016 schopte 5napback (uitgesproken als Snapback) het tot winnaar van België's grootste dj-contest 'MNM Start to DJ'! Hierdoor kwam hij terecht in het voorprogramma van twee Belgen die de meestal van ons wel kennen, namelijk: Dimitri Vegas & Like Mike. Ook DJ Fresh gaf hier toen acte de présence!

De voorbije maanden bracht hij zelf nummers uit met onder andere Daniël Busser en Metejoor!

Meer info
2

Daniël Busser

Daniël De Busser is een Vlaamse rapper uit Limburg. Hij maakte zijn debuut rond 2015 op YouTube samen met zijn neef "Kenny B". Niet veel later werd hij ontdekt door rapper "Spreej" van het Vlaamse duo Safi & Spreej. Zo verscheen zijn allereerste single "Mis Mij Niet".

In 2019 bracht hij zijn album Adrenaline uit. Hij kon niemand minder dan Snelle strikken om zijn titelnummer 'Adrenaline' mee in te zingen. Het nummer heeft bijna 1 milioen views. In 2020 bracht hij samen met onze vriend 5napback het nummer 'Vrienden' uit! Leuke bende op StressFactor LIVE ;)

Meer info
Daniel

Pjotr

Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Zijn single ‘Zonneschijn’ heeft inmiddels bijna 2 miljoen streams en wist de ‘Viral 50 NL’ van Spotify te halen. Daarnaast bemachtigde zijn EP ‘Goed Nieuws’ een plek in de Album Top 100 en heeft de plaat al zo’n 5 miljoen streams.

Meer info
Persfoto

Stem hier op je favoriete affiche!

Selecteer je school en stem!
Stem hier!

K1D

K1D is een 27-jarige MC met Senegalese roots. Hij is zeker geen vreemde voor wie de hip-hop scene van kortbij heeft gevolgd. Hij bracht al twee EP's uit en deed al heel wat samenwerkingen met bijvoorbeeld: Woodie Smalls en Pretty Boy Dro. Deze zomer kon je hem al zien op Pukkelpop en Fire Is Gold. Maar dit jaar kan je hem dus ook ontdekken op StressFactor LIVE!

Meer info
K1D

The Juliets

Deze hippe rockstars breken het kot af met hun mix van bekende singalongs uit een ongezond breed gamma aan muziekstijlen: van ware rock anthems tot ballades van Bieber, van hakken op Kind Van De Duivel tot shaken op Bruno Mars. Alles wordt geserveerd met een pittig rocksausje. Smakelijk!

Met pyromanen Aurélie Van Rompay (The Voice) en Jos De Roeck (ex-Set Things Right) vooraan, steekt de band het podium in brand.

Meer info
Juliets

Partyshakerz

De ingrediënten zijn: muziek, de beste tracks van urban en house tot drum 'n bass en veel meer.

PartyShakerz droppen de ene schijf na de andere. Ook heerlijke classics horen erbij! Nog wat magie van het nachtleven en een vleugje energie, gemixt met de maximale flexibiliteit en je hebt de ideale PartyShakerz-set.

Hun passages op Tomorrowland, Laundry Day, Marktrock en Daydream Festival staan bij veel bezoekers nog in het geheugen gegrift!

Meer info
Partyshakerz

Michael Schack

Michael Schack is meer dan "die zotte drummer" met schuddend hoofd. Hij reist ook solo als internationaal succesvol V-Drums artiest de wereld rond. Heel wat van zijn YouTube filmpjes haalden ondertussen +100.000 views. Daarbij brengt Michael zowel als dj én als drummer een unieke, energieke en entertainende liveshow vol mash-ups en dansbare beats.

Meer info
Michael

Mandy

Nadat ze had getekend bij Dirty Workz is haar carrière alleen maar gegroeid en bracht het haar tot verschillende landen in Europa. Ze werd algauw opgemerkt door grote festivals waardoor ze haar passie kan uitoefenen op grote shows als Defqon 1, Reverze, The Qontinent, Q-Base… en het lijstje kan nog gerust even doorgaan.

Meer info
Mandy

Michael Amani

Dat Michael Amani één van de meest creatieve en innovatieve artiesten uit de scene is, bewijst hij maar weer eens tijdens de zwaarste periode voor de event sector in 2020. Naast het succes van zijn vlogs en Among Us video's op Youtube, genereerde hij ondertussen al zo'n 15 miljoen+ views op Tiktok

Meer info
Presspic

Voltage

Voltage aka Tibeau Reynaerts is 22 jaar en won in 2020 start-to-dj op MNM. Sindsdien draaide hij al over het hele land plaatsjes en sinds kort heeft hij ook zijn eigen radioprogramma op MNM!

Meer info
Voltagepress11

Jelle

De trouwe fans kennen Jelle van zijn tracks op Soundcloud. Met ‘Geniaal’ (2020) nam de Herentenaar een frisse start en overtuigde hij iedereen van zijn kunnen. Dankzij de ondersteuning van Noncha Records kon hij zich het afgelopen jaar ontplooien op meer vlakken dan enkel het technisch rappen. Zijn rijmschema’s werden gecompliceerder, flows werden bijgeschaafd en zijn zangkunsten werden verbeterd. Nu ligt de focus op live shows.

Meer info
243967834

Stem hier op je favoriete affiche!

Selecteer je school en stem!
Stem hier!

Robert Falcon

De jonge Robert Falcon begon al te DJ’en op zijn 14 en is ondertussen opgegroeid tot een getalenteerde artiest met een fascinatie voor muziek. Zijn droom is dat iedereen zijn naam kent en dat zijn muziek in elk hoekje van de wereld te horen is. De grote dancelabels hebben Robert ook zeker opgemerkt want hij heeft ondertussen al 2 contracten getekend bij Spinning’ Records!

Meer info
Robert

Double-U ft. Eugene

Double-U is een allround-dj en de ultieme party referentie. Met oog voor zijn doelpubliek, creëert hij unieke DJ-sets. Vergezeld door zijn groupie Eugene als "party-weapon", zullen ze het feest laten losbarsten met hun krachtige entertainment formule incl. gitaar, sax, humor en live beatbox. Op het eerste gezicht lijkt Eugene op een ordinaire 86-jarige demente man. Niets is minder waar! Hij werd zelfs al omschreven als "Europe's Greatest Entertainer". Allround Madness in the mix.... Be prepared! OPGEPAST: Eugene is zijn jongemanskuren nog niet verleerd!

Meer info
Double

Idle Days

Benjamin is geboren in 1994 en begon al snel met zingen en gitaar spelen. Hij schrijft zijn teksten en muziek zelf en praat daarin over zijn gevoelens en problemen in het echte leven. Hij combineert pop, edm en hiphop en zal tijdens zijn dj-set zelf zingen.

meer info
Idle
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!