StressFactor | STRESSFACTOR LIVE ZOEKT DJ!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

STRESSFACTOR LIVE ZOEKT DJ!

Dit is jouw kans om Vlaanderen te veroveren met jouw skills!

Droom jij van een carrière zoals Lil Kleine, Snelle, Regi of Snapback? Wil jij jouw skills laten zien aan Vlaanderen? Wil jij schitteren naast bekende artiesten? Kan je niet wachten om elke school op zijn kop te zetten? Schrijf je dan meteen in voor de StressFactor LIVE DJ contest.

Deelnemen doe je zo!

StressFactor LIVE gaat op zoek naar een getalenteerde dj die het ziet zitten om een feestje te bouwen in de leukste scholen van Vlaanderen. Wil jij jouw dj-set draaien in verschillende scholen verspreid over Vlaanderen? Schrijf je dan nu in en wie weet ben jij één van de 15 StressFactor LIVE artiesten naast Joost, Snelle, Regi en vele anderen!

Ready? Go! Wat verwachten wij van onze toekomstige dj?

  • - TALENT! Upload een set van 20-30 minuten lang. Alle genres zijn meer dan welkom! Je gebruikt creatieve twists, leuke songs en veel variatie. Laat zien wat je in jouw mars hebt! Vergeet niet: de doelgroep zijn kinderen uit de middelbare school.
  • - PLACE TO BE! Je bent vrij in de periode van 22 juni 2020 tot en met 30 juni 2020 voor de opnames van een livestream!
  • - LEEFTIJD! Iedereen kan zich inschrijven!

9 dj’s krijgen de kans om hun kunsten te tonen in een dj-set op onze online kanalen. De beste DJ zal volgend schooljaar een plekje veroveren in onze line-up!

OPGELET! De inschrijvingen sluiten op vrijdag 19 juni 2020.

Veel succes!

Schrijf je hier in!
Schermafbeelding

Word jij één van de 15 StressFactor LIVE artiesten?

Verover een plaatsje op onze line-up naast Regi, Joost en Snelle!
Schrijf je snel in!
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!