StressFactor | Zo krijg jij je vrienden mee naar Balaton Sound 2019!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Zo krijg jij je vrienden mee naar Balaton Sound 2019!

Er moet 1 iemand het voortouw nemen, ben jij die persoon?

Samen met je vrienden naar Balaton gaan, hoe begin je daar aan? Je kent het wel, wie neemt de leiding en wie regelt de reis, het verblijf en nog belangrijker, het eten en drinken bijvoorbeeld. En wat met die ene vriend die altijd last-minute afzegt? Hieronder kan je tips terugvinden om je vrienden te overtuigen naar het beste feestje van 2019 te trekken! BALATON SOUND!

1. JOURNEY OF SOUND

Dankzij Journey of Sound blijf je gespaard van heel wat lastige klusjes, zoals het boeken van je vervoer, ga je met de trein, met het vliegtuig of toch maar die lange roadtrip met de auto? Journey Of Sound verzorgt het vervoer van begin tot einde! Je gaat eerst 3 dagen naar Boedapest, waarna je 5 dagen kan genieten van het Balatonmeer! Je hoeft dus geen hotel of hostel meer zelf te boeken, bespaart heel wat discussies in je vriendengroep uit natuurlijk.

Boek hier je reis met Journey of Sound!
Péntek2

2. DE BELGIAN CAMPING

Nog een reden waarom je met je vrienden een reis .met Journey Of Sound moet boeken. De camping waar je verblijft is volledig Belgisch! Je kan slapen in een Hoxel of in een luxueuze tipi. Geen gesleur meer met tenten die niet in de auto passen dus. Nu moet je alleen nog maar beslissen, wie er bij elkaar gaat slapen ;)

Boek hier je Belgische Camping!
Pentek2

3. DE BELGIAN STAGE

Kan het nog gemakkelijker? Als je vrienden nu nog niet overtuigd zijn dan weten wij het ook niet meer. Er is een stage met alleen maar Belgische Dj's op Balaton Sound. Het feest start dus in een super chille omgeving met allemaal bekende gezichten! Onze eigen StressFactor Dj's, Foncky Time, 5napback en Double-U & MC Pyro zullen er een geweldig stevig feestje van maken!

Belgian Stage
Schermafbeelding

4. DE LINE-UP VAN BALATON SOUND

Hoeft hier meer uitleg bij? Ieder jaar komen de grootste dj's ter wereld samen op Balaton Sound. Dit jaar zullen Marshmello, The Chainsmokers, Timmy Trumper, J Balvin, DJ Snake, Nervo en vele andere dj's het Balaton Sound festival platspelen! Iets wat je dus op geen ander festival in Europa zal terugvinden!

Line-up Balaton Sound.
Dji

5. DE BELGIAN BOAT PARTY

Nog steeds niet gelukt? Haal dan nu je grootste wapen boven! De Belgian Boat Party! Deze unieke trip op de Donau zal voor altijd in het geheugen van jouw vriendengroep gegrift staan! Een 3-uur durende trip met all-in drinks laat dus niets tot de verbeelding over! En dan hebben we het nog niet gehad over de vele stadsfeestjes en ruïnbars waar je ongelooflijke avonden kan beleven!

Boat parties
Boat

SAMEN MET JE VRIENDEN NAAR BALATON SOUND

Dankzij Journey Of Sound kan je zonder zorgen naar Balaton Sound 2019!
Boek hier je trip
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!