StressFactor | 10 kanshebbers voor ROCK WERCHTER?
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

10 kanshebbers voor ROCK WERCHTER?

Zijn dit de kanshebbers?

Iedere jaar kondigt Rock Werchter de headliners aan op vrijdagnamiddag om 16u. Nu alle headliners zijn aangekondigd ontstaan er tal van geruchten wie er allemaal nog op Rock Werchter zal optreden. Hieronder vind je een lijst terug van alle (sterke) geruchten.

Eerder werden P!nk, Mumford & Sons, The Cure, Florence and the Machine, Tool en Muse al aangekondigd als headliners.

Foto @Jokko

1. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

Ze werden al aangekondigd als eerste headliner van Exit Festival in Servië. Niet toevallig vindt dit festival 1 week na Rock Werchter plaats. De kans is dus groot dat Dimitri Vegas & Like Mike een dag op Rock Werchter zullen afsluiten met een ongetwijfeld spetterende show.

Line-up EXIT festival.
Dvlm2

2. MAROON5

De band rond Adam Levine tourt volgend jaar in Europa en passeert begin juni al in Frankrijk en Nederland. Het feit dat ze nog geen Belgische datum hebben toegevoegd wijst erop dat ze waarschijnlijk op een Belgisch festival zullen optreden. Wat denk jij? Komen ze naar Rock Werchter of zullen ze toch nog een zaalshow toevoegen?

Tourschema Maroon5.
Maroon

3. BON IVER

Ook de Amerikaanse singer-songwriter Bon Iver tourt in 2019 Europa rond. Hij werd daarnaast ook aangekondigd op het Spaanse festival MAD COOL in Madrid. Bon Iver zou de perfecte afsluiter van de Barn kunnen zijn.

Line-up MAD COOL Festival.
Bon

4. BASTILLE

Op 9 maart spelen de mannen van Bastille nog een show in het Antwerpse Sportpaleis. Daarnaast werden ze aangekondigd op het Duitse festival Rock Am Ring. Dat festival vindt twee weken eerder plaats. Om die ticketverkoop niet in de weg te zitten zullen ze waarschijnlijk pas later op de line-up van Rock Werchter worden toegevoegd. 2x Bastille op een half jaar tijd dus! Wie gaat er mee??

LINE-UP ROCK AM RING.
Bastille

5. BRING ME THE HORIZON

Fan van het hardere werk? BRING ME THE HORIZON is TERUG! Op 25 januari 2019 brengen ze een nieuw album 'AMO' uit. Ter promotie zijn ze nu al op tour en hoogstwaarschijnlijk komen ze deze zomer hun album ook aan het grote festivalpubliek voorstellen. Duimen maar!

Tourschema BMTH.
Bring

6. VANCE JOY

Vance Joy, bekend van zijn nummer Riptide, tourt dit jaar mee in het voorprogramma van P!nk. Aangezien P!nk als headliner op Rock Werchter staat is de kans groot dat ook Vance Joy een plaatsje op de line-up zal krijgen. Wij hopen op een plaatsje in de BARN.

Tourschema VANCE JOY.
Vance

7. SIGRID

Deze 22-jarige Noorse zangeres staat op het puntje om internationaal door te breken. Haar nummers worden gemakkelijk 40 miljoen keer bekeken op Youtube en ze beschikt over een prachtige stem! Als het gerucht van Maroon5 bevestigd wordt zal ook Sigrid op Rock Werchter staan. Ze verzorgt namelijk het voorprogramma van Adam Levine en co.

TOURSCHEMA SIGRID.
Sigrid

8. KENDRICK LAMAR

Vorig jaar stond Kendrick Lamar al in het Sportpaleis en op Pukkelpop. Dit jaar zou hij zijn DAMN. tour verlengen en vooral de festivals tijdens de maanden juni en juli aandoen. Het is natuurlijk nog maar een gerucht, maar wij zouden alvast graag naar Kungfu Kenny gaan kijken op Rock Werchter!

Kendrick lamar op Sziget
Kendrick

9. TOURIST LEMC

Elk jaar voegt Rock Werchter enkele Belgische namen toe aan de line-up. Tourist LeMC is dit jaar niet uit de media weg te denken en samen met Raymond van het Groenewoud scoorde hij een enorme hit met 'Spiegel'. Een plaatsje als opener van Rock Werchter zou dus niet minder dan verdient zijn voor de Antwerpenaar.

Spiegel.
Tourist

10. BAZART

Als we het dan toch over Belgen hebben, mag Bazart zeker niet ontbreken. In 2017 stonden ze al eens op Rock Werchter en in 2018 stonden ze op Pukkelpop. Na hun succes in het sportpaleis lijkt een passage op 2019 een logisch vervolg.

Bazart
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!