StressFactor | 7 gratis festivals tijdens de festivalzomer!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

7 gratis festivals tijdens de festivalzomer!

Teveel geld uitgegeven dit jaar?

Je kent het wel, 2,5 tot 3 euro voor een consumptie op de festivals. Bijna 10 euro voor een durum waar je net je holle kies mee kan vullen. Platzak? Op de onderstaande festivals kan je gratis binnen. Zo bespaar je natuurlijk geld uit voor eten en drinken op het festival én je kan ook nog eens genieten van je favoriete artiesten.

1. FESTIVAL AAN ZEE

Festival aan zee is een gratis festival aan .. jawel de zee :) Op zaterdag 27 en zondag 28 april 2019 kan je in De Panne genieten van een gratis festival. Op de line-up staan Laura Tesoro, OT, De Jeugd Van Tegenwoordig, Omdat Het Kan Soundsystem, 2 fabiola, #likeme en vele anderen. En dat allemaal, volledig gratis!

Check de volledige line-up
Festival

2. GRENSROCK

Grensrock is een gratis festival van 28 tot 29 juni aan de grens in Menen. Zoals de naam al laat uitschijnen is grensrock een rockfestival waar dus meer stevige namen op de line-up zullen staan. Op de line-up staan: Rhea, Idiots; Ertebrekers, De Mens, The Sore Losers, K's Choice en Discobar Galaxie.

Website Grensrock
Images

3. GENK ON STAGE

Genk on Stage is ondertussen een vaste waarde geworden tijdens de festivalzomer in Limburg. Dit 3-daagse festival zal plaatsvinden van 28 tot en met 30 juni 2019. De line-up is nog niet volledig, maar met namen als Stan van Samang, Omar Souleyman, Laura Tesoro en Regi, beloofd het een geweldig gratis feestje te worden.

Website Genk On Stage
Genk

Organiseer zelf een festival op school!

Dankzij StressFactor LIVE kan je een festival organiseren op de speelplaats van je school! Schrijf je school snel in en beleef de leukste dag van je schoolcarrière!
Vraag hier je startpakket aan!

4. GENTSE FEESTEN

De Gentse Feesten is een 10-daags festival in Gent. Je kan het een beetje vergelijken met de Lokerse Feesten. Met het enige verschil dat de Gentse Feesten volledig gratis zijn. Naast een geweldige line-up, kan je ook genieten van een enorm groot vuurwerk en leuke workshops.

Website Gentse Feesten
Gentse

5. ABSOLUTELY FREE FESTIVAL

Absolutely Free Festival is eigenlijk de uitzondering op de regel van gratis festivals. Je moet namelijk 3 lege batterijen meenemen als inkomstprijs. Heb je die niet bij, dan moet je 3 euro inkom betalen. Namen voor de editie van 2019 zijn nog niet bekend. Maar zelfs zonder namen moet je dit 'gratis' festival zeker eens uitchecken op 2 en 3 augustus in Genk.

Website AFF
Aff

6. MAANROCK

Maanrock is misschien wel het bekendste gratis festival van Vlaanderen. Het festival vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 26 augustus in Mechelen. Er zijn voor de editie nog maar 3 namen bekend. Maar met Milow en Blof op de affiche belooft Maanrock dit jaar opnieuw stevig uit te pakken.

Website Maanrock
Maanrock

7. HESTIVAL

Hestival is een gratis festival in Heist-op-den-berg dat dit jaar op 25 augustus zal plaatsvinden. Met jaarlijks 10.000 bezoekers is dit een gratis festival dat zeker niet in ons lijstje kan ontbreken. Namen zijn nog niet bekend, maar verwacht je aan een leuke line-up!

Website Hestival
Hestival2018
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!