StressFactor | 13 dingen die je kan ontdekken op Pukkelpop 2019!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

13 dingen die je kan ontdekken op Pukkelpop 2019!

GO EXPLORE

Dat de line-up van Pukkelpop tot de verbeelding spreekt, wisten we al! Billie Eilish, Twenty One Pilots, Post Malone, Stormzy, Royal Blood,... Maar wist je dat er ook heel wat andere dingen te doen zijn op het vernieuwde Pukkelpopterrein? Hieronder kan je 13 dingen terugvinden die je zeker gedaan moet hebben op een weekende Pukkelpop!

1. FOOD WOOD

De populairste foodtrucks! Gezellig in het groen, achter de Marquee. Open van 11.00u tot 23.00u. Vegan, Lactosevrij, Glutenvrij, Veggie of 100% bio, SMAKELIJK!

Meer info
46C968A6F3D2

2. MAAK JE EIGEN POP SONG

Karel Stulens brengt een excentrieke popsong-generator mee naar Pukkelpop. De popsong-generator biedt een ironische maar ook kritische blik op de popcultuur. Draai aan het rad, maak je eigen songtekst met fragmenten uit andere songteksten en breng het nummer meteen live met 2 flamboyante muzikanten.

Exacte locatie: download de ART United map

Meer info
0Fcac0D5E089

3. BILLIE EILISH

Om 15uur op de Main Stage van Pukkelpop. Dit mag je zeker niet missen!

Line up ZONDAG
Billie

4. METAL YOGA

MetalYoga is al een tijdje populair op festivals als MetalDays (Slovenië) en Wacken (Duitsland). Jeugdhuis Asgaard ging nog een stapje verder en combineerde yoga, metal en bier. Iets voor geitewollenrockers, zeg maar. Zonder zweverige toestanden (hoogstens wat zweterig), met pittige oefeningen op gebalde muziek, een moshpit-intermezzo en een lekker biertje dabei. Horns up!

Meer info
Death

5. SECRET ROOM

Ieder jaar is er op Pukkelpop een secret Room! We gaan niets verklappen, maar de voorbije jaren kon je geluk hebben als je een random toilethokje opentrok ;)

Pkp

6. DUIKKLOKKEN

Om muziekliefhebbers een unieke ervaring te bezorgen heeft Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine twee duikklokken geleend bij Jos Lowie in Maasmechelen. Die werden gisteren opgehaald. In elke klok kunnen 28 mensen terecht om er in een vreemd maar bijzonder kader naar muziek te luisteren. Het was Armand Lowie (de vader van Jos) die de klokken destijds had aangekocht om er een toeristische bestemming aan te geven. Zover is het niet gekomen, maar ze tonen nu wel hun nut op de Pukkelpopweide. In 2013 werden ze daar ook al eens ingezet. (HBVL)

Artikel Hbvl
Duikklokken

7. POST MALONE

Vrijdag om 22u30 op de Main Stage van Pukkelpop. Net zoals Billie Eilish een must see!

Line up VRIJDAG
Pkp

8. CORA VAN MORA

Ja hoor, iedereen kent haar wel Cora van Mora zal er dit jaar opnieuw bij zijn!

2018

9. CLOUD 9

CLOUD 9 is een artistieke samenwerking tussen Jonas Van Put, Lauren Fonteyn, Nik Aelbrechten Collectief Mars. Een organische wolk met bollen en ruggen, holtes en hellingen, kuilen, pieken en uitkijkposten. Wij zijn alvast in de wolken!

Meer info
5F41Bbe6Deb3

10. TWENTY ONE PILOTS

Niemand is meer geschikt dan het duo van Twenty One Pilots om de Main Stage van Pukkelpop af te sluiten op Zondag om 22u45! Afpsraak dus voor salto's, confetti en heel goede muziek!

Line up ZONDAG
Pkp

11. TEKENSAFARI

Een safari door de schilderachtige landschappen van het festivalterrein, een uniek ecosysteem dat jaarlijks zorgt voor de grote trek van rare vogels en vier dagen lang het leefgebied is van diverse diersoorten. Volg de safaribegeleider en spot niet alleen de ‘Big Five’ maar zet ook de grote kudde festivalgangers op papier.

Tekensafari

12. MAMMÜT

Mammüt, een ontwerp van Acid, is een grote, houten olifant die gebouwd werd in een geometrische en minimalistische stijl. In de buik is er ruimte voor een pingpongtafel, de buitenkant van de olifant is dan weer interessant om op te projecteren. Geïnspireerd door de psychedelische liquid shows uit de jaren ’60 en ’70 zorgt Lichtvis voor een geweldige lichtshow en de ideale sfeerverlichting tijdens een partijtje pingpong.

Meer info
08D29Ae6D250

13. STRESSFACTOR TEAM!

Net zoals vorig jaar (zie filmpje) zijn we er dit jaar weer bij om interviews af te nemen met jullie Pukkelpoppers. Spot je ons op het terrein? Zeg gerust iets in de micro ;) Er vallen prijzen te winnen dit jaar!

SF TEAM
Img

Wat zou jij doen als festivalorganisator?

Gratis drank of de hele dag Dua Lipa? We vroegen de bezoekers van Pukkelpop wat zij zouden doen als ze 1 dag Chokri mochten zijn - En da's voor de...

Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!